Sporingskategoriar

Denne sida listar opp sporingskategoriar som automatisk får innhald av MediaWiki-programvara. Namna deira kan endrast gjennom å endra dei relevante systemmeldingane i MediaWiki-namnerommet.

Sporingskategori Meldingsnamn Inkluderingsgrunnlag
Indekserte siderindex-categoryDenne siden er påført det magiske ordet __INDEX__ (og er i et navnerom hvor flagget er tillatt), og vil derfor bli indeksert av roboter selv når det normalt ikke ville skjedd.
Ikkje-indekserte sidernoindex-categorySida vert ikkje indeksert av robotar av di ho inneheld trylleordet __NOINDEX__ og er i eit namnerom der dette flagget er tillate.
Sider med duplikate argumenter i malkallduplicate-args-categoryDenne siden inneholder malkall med duplikate parametre, slik som {{foo|bar=1|bar=2}} eller {{foo|bar|1=baz}}.
Sider med for mange prosesskrevande parserfunksjonarexpensive-parserfunction-categorySiden bruker for mange dyre parserfunksjoner (som #ifexist). Se Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit.
Sider med utelatne malparameterarpost-expand-template-argument-categorySiden er større enn $wgMaxArticleSize etter utvidelse av et malargument (noe i tre krøllparenteser, som {{{foo}}}).
Sider som inneheld for store malarpost-expand-template-inclusion-categorySidestørrelsen er større enn $wgMaxArticleSize etter at alle maler er utvidet, så noen maler ble ikke utvidet.
Gøymde kategoriarhidden-category-categoryKategorien inneholder __HIDDENCAT__</code> i sideinnholdet, hvilket gjør at den som standard ikke vises i kategorilisten på sider.
Sider med brotne fillenkjerbroken-file-categorySiden inneholder en ødelagt lenkefil (en lenke for å bygge inn en fil når filen ikke eksisterer).
Sider der talet på knutepunkt er overskridenode-count-exceeded-categorySiden overskriver maksimalt nodeantall.
Sider der utvidingsdjupna er overskridenexpansion-depth-exceeded-categorySiden overskrider maksimal utvidingsdybde.
Sider med ignorerte visningstitlerrestricted-displaytitle-ignoredDenne sidens {{DISPLAYTITLE}} er ignorert fordi den ikke tilsvarer sidens faktiske tittel.
Sider som nyttar ugyldige sjølvlukkande HTML-merke.deprecated-self-close-categorySiden inneholder balanserte HTML-tagger slike som <b/> or <span/>. Oppførselen til disse vil snart endret for å være i samsvar med HTML-spesifikasjonen, og da vil de ikke kunne brukes som wikitekst.
Sider med malsløyfertemplate-loop-categorySiden inneholder en malløkke, altså en mal som kaller seg selv rekursivt.
Sider med feil i referansercite-tracking-category-cite-errorSider i denne kategorien har feil i bruk av referansetagger