Kontaktinformasjon for brukerstøtte på alle systemer

Superbrukere ved fakultetene er første linje støtte på en del systemer.

Brukerstøtte for Felles Studentsystem (FS)

Seksjon for studiekvalitet yter brukerstøtte til alle FS-brukere men det er naturlig å først forhøre seg med fakultetet om de kan hjelpe. Fakultetet har et spesielt ansvar for å bygge opp sentral FS-kompetanse. Oversikt over superbrukere:Vi har flyttet brukerdokumentasjonen for FS til Mitt UiB:


https://mitt.uib.no/courses/9257
FS-brukerstøtte er organisert som en vaktordning der "vakthavende" kan nåes på 8 47 10 (innenfor normal arbeidstid) eller på epost til fs-hjelp@uib.no

Brukerstøtte for Timeplanlegging og rombestilling

Alle endringer til timeplanaktiviteter skal sendes inn via revisjonslisten, andre henvendelser rettes på e-post til timeplan@sa.uib.no
Ved hastesaker kan vi kontaktes på tlf (555) 8 47 27


Brukerstøtte/veiledninger for Mi side

  • Veiledningene for studenter og ansatte inneholder informasjon om de ulike verktøyene i Mi side.
    • Veiledningene er utformet slik at man skal kunne utføre aktuelle oppgaver ved å følge anvisningene.

Hvor finner jeg hjelp til å bruke Mi side?

  • Under linken "Hjelp" oppe til høyre i Mi side finner man oversikt over brukermanualene som finnes.
  • Snarveier til brukermanualen: Help.png-ikonet er tilgjengelig opp til høyre i alle rutene i Mi side. Ikonet er knyttet til riktig sted i brukermanualen. Administratorer kommer inn i brukermanualen for administratorer mens studenter og vanlige medlemmer kommer inn i brukermanualen for studenter.
  • Det er også et [?]-ikon knyttet til hver overskrift/tema på Admin-siden. Dette ikonet er også koblet til rikitg sted i brukermanualen.

Administratortilgang til emner/grupper

Superbrukere i Mi side på fakultetene kan svare på enkle spørsmål og tildeler administrativ tilgang til ansatte.

Tekniske problemer

  • Eventuelle spørsmål eller tekniske problemer må meldes inn i skjemaet via lenken "Har du kommentarer av teknisk art til denne siden?" som du alltid finner nederst på Mi side.
    • Du må være logget på Mi side for å benytte skjemaet.

Brukerstøtte for StudentWeb

StudentWeb skal i høy grad være selvforklarende, men dersom du har spørsmål underveis kan du klikke på hjelpeikonet Hjelp.gif på den siden der du står fast. Dersom du ikkje finner svaret på det du lurer på kan du se siden med Ofte stilte spørsmål om Studentweb. Dersom du har spørsmål om registrering for studieprogram, eksamen ol. kan du henvende deg til Informasjonssentrene ved fakultetene.

Spørsmål om rapportering rettes til Studieadministrativ avdeling, Seksjon for studieinformasjon og systemforvaltning:

Brukerstøtte for Ephorus

Dersom du ønsker å vite mer om Ephorus kan du gå inn på Ephorus' hjemmesider. Her finnes en oversikt over ofte stilte spørsmål (FAQ). Denne er på engelsk.
Ansvarlig for Ephorus ved UiB er Seksjon for studieinformasjon og systemforvaltning ved Studieadministrativ avdeling, epost ephorus@uib.no.